LeBron James tager tre år mere hos NBA-mester

Ny kontrakt gør angiveligt LeBron James til den bedst betalte spiller i NBA.

LeBron James vil vinde flere mesterskaber med sin klub, Cleveland Cavaliers, og har forlænget sin kontrakt. Arkivfoto Scanpix/Usa Today Sports Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske basketballstjerne LeBron James vil også i de kommende sæsoner tørne ud for Cleveland Cavaliers i verdens bedste basketballliga, NBA.

31-årige James har skrevet under på en ny kontrakt med klubben fra sin barndomsby, fortæller han i en video, der er lagt op på hjemmesiden Uninterrupted ifølge AFP.

- Jeg har skrevet under igen med Cleveland Cavaliers, siger LeBron James.

Han var i den seneste sæson en af arkitekterne bag klubbens første NBA-titel.

- Jeg kunne ikke være mere begejstret, end jeg er nu, for at få muligheden for at forsvare vores titel, lyder det fra superstjernen.

Rich Paul, der er James' agent, siger til ESPN, at den nye kontrakt gælder i tre år. Alene i næste sæson skulle LeBron James få 31 millioner dollar i løn, hvilket gør ham til den bedst betalte NBA-spiller.

Ved siden af har LeBron James blandt andet en sponsoraftale med Nike.

LeBron James begyndte sin professionelle karriere i Cleveland, men skiftede til Miami Heat i 2010. Her nåede han at vinde to NBA-titler, inden han vendte hjem til barndomsbyen i 2014. I den efterfølgende sæson nåede Cleveland frem til finalen, men tabte til Golden State Warriors.

I den seneste sæson fik LeBron James og co. dog revanche og tog titlen for næsen af Golden State.

LeBron James har meldt afbud til det amerikanske OL-basketballhold, der satser på guld i Rio de Janeiro. Han har forklaret sit afbud med, at han har brug for en pause efter en lang sæson.

/ritzau/