LeBron James skyder mestrene videre i NBA-slutspillet

Cleveland Cavaliers slog Indiana Pacers efter afgørende aktioner fra stjernen LeBron James i slutfasen.

Cleveland Cavaliers og LeBron James (til venstre) er videre til kvartfinalerne i NBA efter fire sejre over Indiana Pacers. Scanpix/Brian Spurlock
Læs mere
Fold sammen

De forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers er som det første hold i NBA klar til kvartfinalerne.

Natten til mandag slog LeBron James og holdkammeraterne på udebane Indiana Pacers 106-102. Det var Clevelands fjerde sejr i træk over Indiana, der tabte slutspilsduellen 4-0.

LeBron James spillede en afgørende rolle i slutfasen, da han ramte plet med et tre-points-forsøg, så gæsterne bragte sig foran 103-102.

I det efterfølgende Indiana-angreb lykkedes det James at pille bolden fra hjemmeholdet, men Cleveland-stjernen missede sit skudforsøg.

Heldigvis for LeBron James opsnappede holdkammeraten Kyrie Irving bolden og fik tilkæmpet sig to straffekast. De blev omsat til en føring på 105-102 af Kyle Korver.

I alt blev LeBron James noteret for 33 point i kampen, mens Kyrie Irving bidrog med 28.

Clevelands formentlig hårdeste rivaler i kampen om NBA-titlen er Golden State Warriors, der natten til tirsdag kan nå kvartfinalerne med en sejr over Portland Trail Blazers.

Golden State-holdet må dog undvære cheftræner Steve Kerr til kampen, da han døjer med svær hovedpine, smerter i nakken og kvalme som følge af en rygoperation for to år siden.

Steve Kerr meldte sig søndag tvivlsom til resten af Golden State Warriors' kampe i slutspillet.

/ritzau/