LeBron James giver Cavaliers matchbold i slutspilsserien

LeBron James spillede en fantastisk kamp natten til onsdag, da Cleveland Cavaliers besejrede Chicago Bulls med 106-101. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Cleveland Cavaliers anført af LeBron James tilspillede sig natten til onsdag en matchbold, da de besejrede Chicago Bulls i kamp fem ud af syv. Dermed er stillingen nu 3-2 til Cavaliers i slutspilsserien.

LeBron James var her, der og alle vegne, da han med 38 point og seks assist hjalp sit hold til en sejr på 106-101. 'King James' fik da også fin støtte af holdkammeraten Kyrie Irving, der ligeledes spillede en brandkamp med 25 point og fem assist til følge.

Bedst scorende spiller for Chicago Bulls blev Jimmy Butler, der lavede 29 point, men Bulls havde det svært under kurven i fraværet af den spanske center Pau Gasol, der også missede kamp fire, hvor de ligeledes tabte.

I NBA-slutspillet spilles der bedst af syv kampe, så Cleveland Cavaliers er nu kun én sejr fra at sikre sig en plads i semifinalerne.

Her venter vinderen af serien mellem Atlanta Washington Wizards og Atlanta Haws, der har den tidligere Vejle Basketball Klub-spiller og -træner Mike Budenholzer som cheftræner. Stillingen i denne serie er lige nu 2-2.