Le Guen skal redde PSG

Paul Le Guen har fundet en ny klub at træne. Han skal fremover stå i spidsen for Paris Saint Germain, der er truet af nedrykning.

Bare 10 dage efter franskmanden Paul Le Guen stoppede som træner for Rangers FC, har han fundet sig en ny klub. Han skal fremover stå i spidsen for den kriseramte storklub Paris Saint Germain, som han tidligere har optrådt for som aktiv spiller.

I Paris bliver hans fremmeste opgave at sikre, at klubben ikke rykker ud af den bedste franske fodboldrække. Under ledelse af den hidtidige træner Guy Lacombe har holdet haft en frygtelig sæson og ligger kun en enkelt placering over nedrykningsstregen.

På sigt håber klubbens ledelse uden tvivl også, at Le Guen kan føre PSG til samme succes, som han havde som træner for Lyon. Her førte han tre år i træk klubben til titlen som fransk mester, inden han efter et sabbatår valgte at prøve kræfter med Rangers FC.

Her klarede han dog kun syv måneder på posten og trak sig i starten af januar, efter at den skotske klub havde oplevet sin dårligste sæsonstart nogensinde.

/ritzau/