Laybourn og Juhl dukkede landsmænd

Thomas Laybourn og Kamilla Juhl vandt den rent danske kvartfinale i Korea Open over Joachim Fischer og Britta Andersen. I semifinalen venter verdensmestrene.

Thomas Laybourn og Kamilla Juhl levede op til favoritværdigheden og vandt fredag kvartfinaleopgøret i mixeddouble mod Britta Andersen og Joachim Fischer ved Korea Open i badminton. I semifinalen skal danskerne møde verdensmestrene Gail Emms og Nathan Robertson.

I kvartfinalen tog Laybourn og Juhl styringen fra start og vandt første sæt 21-13 på den tredje sætbold. Joachim Fischer og Britta Andersen har tidligere overlevet store kriser, men fredag var der ikke kræfter til at komme igen. Således lukkede Thomas Laybourn og Kamilla Juhl opgøret efter kun 24 minutters spil, da de vandt andet sæt 21-12.

I semifinalen skal Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl op mod de engelske verdensmestre Nathan Robertson og Gail Emms, som de slog ved både Denmark Open i november og Copenhagen Masters i december.

Den kamp bliver lørdagens eneste med dansk deltagelse. Det lykkedes nemlig ikke den finaleseedede double, Jens Eriksen og Martin Lundgaard, at spille sig videre i turneringen, da det blev til et 12-21, 13-21-nederlag mod koreanerne Lee Jae Jin/Hwang Ji Man.

/ritzau/