Laursen: Vi skal vise karakter

Forsvarsspilleren Martin Laursen tror på, at landsholdet kan rejse sig mod Sverige. Alle har prøvet noget lignende og skal vise karakter om 17 dage i Stockholm.

Martin Laursen har ikke opgivet håbet om, at Danmark kan kvalificere sig til EM næste år. Nederlaget på 0-4 i træningskampen mod Irland viste naturligvis flere danske svagheder, men forsvarsspilleren tror samtidig på, at den grusomme oplevelse kan få spillerne til at hanke op i sig selv.

- Vi skal vise, at vi kan arbejde under pres og i modvind. Det er i de her situationer, at man skal vise karakter. Jeg tror, at vi alle sammen har prøvet noget lignende, så nu skal vi tage til Sverige og rejse os, sagde Martin Laursen, der fik de sidste 45 minutter på banen mod holdet fra den grønne ø.

- Vi kan glæde os over, at der trods alt ikke var point på spil i den her kamp. Det gør der næste gang, og der skal vi vise, hvad vi kan, sagde Laursen.

Landsholdet står den 8. september overfor et vigtigt opgør mod Sverige i Stockholm i kvalifikationen til EM i Østrig og Schweiz næste år.

/ritzau/