Laursen brændte i Aston Villa-nederlag

Aston Villa med Martin Laursen tabte 1-3 hjemme mod Portsmouth i en kamp, hvor danskeren brændte flere muligheder, og hans hold forærede mål væk.

Landsholdsspilleren Martin Laursen var blandt skurkene, da Aston Villa hjemme tabte 1-3 til Portsmouth i lørdagens tidlige Premier League-kamp. Danskeren brændte to gode muligheder og var en del af Aston Villa-forsvaret, der flere gange blev udspillet af gæsternes offensiv.

Portsmouth kom i spidsen efter 10 minutter på et mål, der var en Gøg og Gokke-film værdigt. En helkikset afslutning havde retning mod hjørneflaget, men blev afrettet ind mod mål af en vildfaren Villa-fod. Inde foran mål ville hjemmeholdets Craig Gardner sparke væk, men i stedet sendte han bolden forbi sin egen målmand, Scott Carson.

Kort før pausen fik Portsmouths Sulley Muntari lov til at modtage bolden uden for hjemmeholdets straffesparksfelt, og efter et par elegante finter med Villa-forsvaret som passive vidner, smækkede han bolden op i netmaskerne med et flot skud.

I anden halvleg gentog Muntari kunststykket med et lige så sublimt mål til 3-0, da han fik foræret bolden af de gæstfrie værter, og selv om Gareth Barry reducerede for Aston Villa på straffespark, var der aldrig spænding om resultatet.

/ritzau/