Laudrup tilfreds trods debutnederlag

Den danske Getafe-træner Michael Laudrup kunne lørdag aften se sit hold blive kørt over af Sevilla, der vandt 4-1. Alligevel var Laudrup tilfreds med sin debut.

Michael Laudrup fik ikke den bedste start på sit spanske trænereventyr. På trods af nederlaget på 1-4 til Sevilla, så var den danske Getafe-træner efter udekampen på Ramón Sánchez Pizjuán godt tilfreds med sit holds indsats. Undervejs i kampen fik Getafe udvist to mand, og det led holdet under.

- Jeg er meget tilfreds med mit hold. I første halvleg spillede vi fantastisk. Sevilla, der to gange har vundet UEFA Cup'en, er spansk pokalmester, og har lige spillet Real Madrid ud af banen på Bernabeu, siger Michael Laudrup, der i første halvleg måtte se Francisco David Sousa og David Cortes forlade banen efter udvisninger, til Ekstrabladet.dk.

- Inden udvisningerne kom de næsten ikke frem til nogen chancer. Jeg sad og så et meget professionelt Getafe-hold. Om vi så ender med at tabe 1-2 eller 1-4, betyder ikke noget for mig, siger Michael Laudrup.

I næste weekend tager Getafe hjemme i Madrid imod Huelva.

/ritzau/