Laudrup skrinlægger tanker om topjob i stor liga

Michael Laudrup tror ikke længere på, at han en dag bliver træner i en storklub i en af de største ligaer.

Michael Laudrup (th.) havde taget sønnen Andreas (tv.) med til præsentation i Al-Rayyan. Scanpix/Karim Jaafar Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Michael Laudrup er gennem trænerkarrieren blevet sat i forbindelse med flere trænersæder hos især spanske storklubber, men det er aldrig blevet til mere end rygter.

Nu har det danske fodboldikon med kontrakten i Al-Rayyan i Qatar forpligtet sig til for anden gang at tage en tur på fodboldens økonomiske førsteklasse, men i en liga på andenklasse.

Et job i FC Barcelona, Real Madrid eller sågar Valencia, hvor Laudrup blev nævnt som en kandidat inden turen til Qatar, synes langt væk. Laudrup selv har da også droppet tanken om et topjob.

- Jeg tror ikke på det længere. For det første, fordi det tager længere tid at opbygge sig til det. Der er kun 20 job i England og 20 job i Spanien, lyder det fra Laudrup til BT.

- Nu er jeg kommet til et andet land, og skal man have et stort job i England, skal man have gjort et godt job netop i England.

- Så den større klub i England skulle jeg have haft efter det første år i Swansea, og det store job i Spanien skulle jeg have haft efter Getafe, siger Michael Laudrup.

Michael Laudrup skal de kommende to år stå i spidsen for Al-Rayyan, som er forsvarende mester i Qatar, hvor Laudrup tidligere har ført Lekhwiya til mesterskabstitlen.

Han indledte trænerkarrieren som assistent for Morten Olsen på det danske landshold, inden han blev cheftræner i Brøndby.

Herefter har han stået i spidsen for Getafe, Spartak Moskva, Mallorca og Swansea, inden han vendte blikket mod Qatar.

/ritzau/