Laudrup: Sådan fungerer spansk fodbold

Michael Laudrup drager nu på ferie uden at have underskrevet en kontrakt. Sådan fungerer spansk fodbold, siger Laudrup.

Michael Laudrup tager onsdag eller torsdag på ferie i New York, selv om han endnu ikke har skrevet under på en kontrakt med Madrid-klubben Getafe. Den tidligere Brøndby-træner har opholdt sig i Madrid i flere dage i håbet om at kunne skrive under på en kontrakt. Men Real Madrid har endnu ikke hentet Bernd Schuster i Getafe, og dermed er Getafes trænersæde endnu ikke tomt.

- Situationen er kendt af det fleste. Det er en blandet situation med flere ubekendte. Vi er hernede for at forberede os så godt vi kan, og mere kan vi ikke gøre lige nu, og så må vi se, hvad der sker i de næste dage, sagde Michael Laudrup tirsdag til DR Sporten, da han for første gang udtalte sig om forhandlingerne med Getafe.

- Det har selvfølgelig varet lang tid, men sådan fungerer spansk fodbold. Først da turneringen sluttede begyndte der at ske noget i klubberne, men det er der ikke så meget nyt i. Der har været et par klubber involveret på kryds og tværs, og det må man bare acceptere, lyder konstateringen fra Michael Laudrup.

/ritzau/