Laudrup går efter Getafe

For første gang fortælle Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, at hans klient går målrettet efter at blive Getafes nye træner. Eneste forhindring er, at klubben stadig har kontrakt med Bernd Schuster.

Føjletonen om Michael Laudrups fremtid ser ud til meget snart at få en ende. Efter flere ugers mediespin, hvor Laudrup og hans mandskab med John »Faxe« Jensen i rollen som assistenttræner og Erik Larsen som scout har været sat i forbindelse med et utal af spanske klubber, ser det nu ud til, at Laudrup har besluttet sig for at satse på Madrid-klubben Getafe.

Michael Laudrups agent og spindoktor, Bayram Tutumlu, bekræftede i går i hvert fald over for den spanske sportsavis AS, at Laudrup forhandler med klubben. Men der er endnu ikke sat noget på plads, fordi der stadig er en væsentligt forhindring: Klubben har kontrakt med tyske Bernd Schuster som træner.

»Da Schuster stadig er på kontrakt i Getafe, sker der ikke noget lige nu,« siger Bayram Tutumlu til AS.

Men det »problem« kan snart være løst. I torsdags blev Fabio Capello fyret i Real Madrid, og det er nærmest en offentlig hemmelighed, at Bernd Schuster er udset til at skulle overtage den ledige trænerstol i mesterklubben. Dermed skulle banen i Getafe være ryddet for Michael Laudrup.

»Vi snakker ikke med andre end Getafe, fordi det er vores eneste prioritet. Det er rigtigt, når Getafe-præsident Angel Torres siger, at hans fodboldfilosofi er den samme som Laudrups,« siger Tutumlu.

Tidligere lød de bedste forudsigelser, at Laudrup ville blive præsenteret som ny træner i Getafe mandag eller tirsdag, men fordi Schuster ikke er løst fra sin kontrakt endnu, forventer de spanske medier nu, at Laudrup først vil være klar til at underskrive kontrakten torsdag eller fredag i denne uge.

Og at der formentligt er noget om snakken, bliver bekræftet af, at DR Sporten i går berettede om, at Michael Laudrup var blevet set i Københavns Lufthavn i går. Den tidligere Brøndby-træner kan naturligvis blot være på vej på ferie, men det ville næsten være for usandsynligt, når han er i spil i den store spanske-trænerkabale.