Laudrup fik sejr i overtid

Jon Dahl Tomasson fik en halv time for Villarreal, men topholdet tabte 0-2 og er fire point efter Real Madrid. Getafe hentede sejr i overtiden mod bundhold.

Michael Laudrup og John Faxe Jensen balancerede søndag aften på kanten af en skuffelse i hjemmekampen mod bundholdet Levante, men i kampens overtid fik det danske trænerteam en 2-1-sejr og tre point med sig fra opgøret.

Getafe, der på torsdag møder AaB i Uefa Cuppen, kom før pausen bagud på en ripost efter et brændt straffespark. Men et kvarter inde i anden halvleg udlignede Laudrups tropper, da indskiftede Hernandez Pablo lagde bolden til rette for Nobrega Braulio, der fra midten af feltet sparkede ind til 1-1. Og i overtiden kunne Laudrup se samme Braulio sikre de tre point med et hovedstødsmål. Dermed kravler Getafe akkurat op i den bedste halvdel - holdet indtager nu 10.-pladsen.

Villarreal magtede søndag ikke at hænge på Real Madrid i toppen af den bedste spanske fodboldrække, da holdet med danske Jon Dahl Tomasson på banen i den sidste halve time tabte 0-2 ude til Valladolid fra den nederste halvdel.

/ritzau/