Lasse Schöne kan forlade Ajax kvit og frit

Ajax Amsterdam har ikke haft udgifter ved at hente Lasse Schöne, så klubben er ikke ivrige efter at sælge ham før kontraktudløb. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lasse Schöne har været et hit i denne sæson, hvor han efter Christian Eriksens afgang til Premier League har fået en fast plads og også er førstevalget til at tage dødbolde.

Den 27-årige spiller har indtil videre spillet 26 kampe i Æresdivisionen i denne sæson og scoret otte mål samt lavet syv assist, men klubben ser ikke ud til at gå i panik over, at danskeren har kontraktudløb efter næste sæson.

- Hvis han bliver, har Lasse spillet tre år for os. Skulle han tage til udlandet, så giver vi ham et håndtryk som tak. Han har ikke kostet os nogen penge, og han har ikke haft sin uddannelse her, så vi har derfor ikke nogen udgifter, som vi skal have hentet ind. Vi er meget glade for ham, og han er også meget glad for os, siger Ajax-træner Frank de Boer til Noordhollands Dagblad.

Schöne, der kom til hovedstadsklubben fra NEC Nijmegen, kan sammen med resten af Ajax-holdet genvinde det hollandske mesterskab, hvis det søndag bliver til sejr over Vitesse, samtidig med at Feyenoord smider point mod RKC Waalwijk.