Larsen lader landsholdet være

Søren Larsen kan glemme alt om landshold og klubfodbold i mindst seks uger, hvorefter Schalke-angriberen tidligst er smertefri fra tre brækkede ribben.

En frustreret Søren Larsen må vinke farvel til fodboldlandsholdet i kampene mod Irland og Sverige, efter de tre brækkede ribben han fik ved torsdagens i træning i danskerens tyske Bundesligaklub Schalke 04.

- Jeg vurderer slet ikke landsholdet som en mulighed. Det er jo forbi. Det er hernede, det drejer sig om nu, fortæller Søren Larsen til Ritzau fra hospitalsengen i Gelsenkirchen.

Overlægens dom over den uheldige angriber lyder på minimum seks uger, før Larsen vil være nogenlunde smertefri. Den 25-årige angriber er derfor definitivt ude af landstræner Morten Olsens planer for kampene mod Irland og Sverige, der spilles henholdsvis 22. august og 8. september.

Det var et skub fra en holdkammerat under træning, der førte til uheldet, og Søren Larsen føler sig kraftigt forulempet i situationen.

- Jeg har endda været heldig. Med den fart, jeg havde på, kunne jeg have sprunget min milt. Lægerne sagde, at det var sådan en situation, hvor man typisk ville punktere sin lunge. Jeg kunne også have fået en diskusprolaps, og så er det ikke sikkert, at jeg var kommet tilbage, siger Larsen.

Danskeren ønsker ikke at nævne navnet på den forsvarsspiller, der skubbede ham ind i en fremadstormende målmand, for at undgå interne problemer i klubben.

/ritzau/