Landstræner så Toft som et offer for tyskerne

gudmundur
Gudmundur Gudmundsson var vred over dommernes og tyskernes behandling af René Toft Hansen. Fold sammen
Læs mere

René Toft Hansen fik to tidlige udvisninger i kampen mod Tyskland. Danmarks islandske landstræner Gudmundur Gudmundsson var ikke tilfreds med den måde, som de to dommere håndterede duellerne mellem den danske forsvarskrumtap og tyskerne.

Den utilfredshed gav Gudmundsson udtryk for ved pressemødet onsdag morgen:

»René Toft bliver attakeret af sine modstandere. Han bliver dømt ud af kampen. Jeg har rost ham for, hvor iskold han var Det var en meget svær kamp for ham,« sagde islændingen og uddybede:

»Modstanderne løber lige ind i ham. Han bliver trukket i trøjen. Og hvad får han han? Ingenting. Han får to minutter. Han får en meget unfair behandling,« rasede landstræneren.

Udover rosen til René Toft Hansen  og de knubbede ord rettet mod dommerne var Gudmundsson fuld af lovord, både til de danske og de tyske spillere. Han havde set kampen igennem to gange og var nu klar med sin evaluering:

»Det var en meget hård kamp, det var en meget god kamp fra begge hold. Det var en af de bedste kampe, som vi har set ved VM. Der blev spillet med meget høj intensitet, der blev spillet meget hurtigt.«

Gudmundsson var især godt tilfreds med det danske angrebsspil, som i perioder fungerede ganske fint, selvom tyskerne gik frem og lagde en mandsopdækning på Mikkel Hansen.

»Vi fik styr på vores angrebsspil, selvom vi står over for fire forskellige forsvarsopstillinger fra Tyskland. Det var jeg glad for. Der var få tekniske fejl fra begge holds side, og så får man flere muligheder for at score.«

»I forsvaret er der åbenbart en kæmpe misforståelse om, at vi spiller offensivt. Vi spiller ikke offensivt, vi spiller meget kompakt. Nogle gange måske endda for kompakt. Jeg er tilfreds med, at vi spillede det forsvarsspil, som vi havde planlagt,« fastslog landstræneren.