Landstræner forbyder akrobat-sex under VM

Akrobat-sex, nej tak. Landstræner Luiz Felipe Scolari vil ikke forbyde sex under VM, men der er stillinger, som spillerne skal holde sig fra. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er i orden med almindelig sex, men der skal være mening med galskaben. Brasiliens landstræner Luiz Felipe Scolari har offentligt fastslået, at han ikke har noget imod, at landsholdsspillerne dyrker sex under sommerens VM på hjemmebane, men de skal passe på sig selv.

Scolari blev ved et pressemøde i Lissabon spurgt, om han vil kræve, at spillerne afstår fra sex under VM.

- Spillerne kan have normal sex under VM. Normal sex bliver som regel gjort på en afbalanceret måde, men der er nogle, som gerne vil udføre akrobatik. Der er stillinger, som udmatter dig, og det vil vi ikke tillade. Vi vil fastsætte nogle begrænsninger og overvåge spillerne.

Det fremgik ikke af Scolaris svar præcis, hvor nøje han vil overvåge spillernes øvelser på lagnet, men Jose Mourinhos gamle påstand om, at Arsenals manager Arsene Wenger er en voyeur dukker op af erindringen. Tyske bild.de har i øvrigt talt med flere eksperter, som giver Scolari ret i, at enkelte stillinger kan være særdeles uhensigtsmæssige og forbundet med risiko for skader.