Landstræner: Derfor har jeg droppet Spellerberg

Den danske landsholdspiller gennem næsten 15 år, Bo Spellerberg, var ikke blandt landstræner Gudmundur Gudmundssons udvalgte i den trup, han udtog torsdag. Og nu har landstræneren forklaret fravalget af Danmarks mest vindende herrelandsholdspiller.

Spellerberg, der til daglig tørner ud for KIF Kolding København, er ikke nødvendigvis en færdig mand på landsholdet, men landstræneren har brug for at se alternativer til den 36-årige veteran, og derfor må han altså sidde ude for i denne omgang.

»Han er stadig et alternativ. Jeg ved præcis, hvad jeg får med ham. Han er en stor spiller med en kæmpeerfaring, og han kan det hele, kan man sige. Men nu vil jeg kigge på andre ting og arbejde med andre til denne her samling,« fortæller Gudmundur Gudmundsson til TV2 SPORT.

»Jeg har valgt at tage nogle andre med. Vi har mange bagspillere; Mikkel Hansen, Mads Mensah og Michael Damgaard, og på playmakerpositionen har jeg andre, som primært er playmakere i Rasmus Lauge og Morten Olsen,« fortsætter Gudmundur Gudmundsson.

Spellerbergs landsholdskarriere startede helt tilbage i 2000. Siden da har han spillet adskillige slutrunder og vundet flere medaljer til kaminhylden. Derudover er han også forsvarende danske mester med KIF.

 

Den 18-mand store trup, som Spellerberg altså ikke er en del af, skal i november måned spille Golden League i Norge.