Landskamp udsolgt på syv minutter

De 3.529 billetter til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Spanien blev udsolgt på syv minutter. Resten af billetterne var på forhånd afsat.

Efter blot syv minutter var billetterne til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Spanien udsolgt, og dermed skal landsholdet spille for 20.227 tilskuere på et udsolgt NRGi Park i Århus.

Kampen er blevet flyttet fra Parken i København til Århus, der kun kan rumme halvt så mange tilskuere, på grund af en karantæne fra UEFA. En tilskuer løb på banen under junikampen mod Sverige og angreb dommer Herbert Fandel, og det betyder, at kampene mod Spanien og Liechtenstein skal spilles mindst 140 kilometer fra Parken.

Flytningen af kampen koster også på antallet af billetter, og da størstedelen i forvejen er afsat til blandt andet sponsorer, busselskaber og faste abonnementer, var der kun 3.529 billetter i løssalg til kampen.

Inden landsholdet begynder på EM-kvalifikationen, møder holdet onsdag Irland i en venskabskamp, og her er der stadig 5.000 billetter til salg.

/ritzau/