Landsholdsspillers skade er ikke så slem som frygtet

emhaandbold2014
Kasper Søndergaard er forhåbentlig klar til VM.
Læs mere
Fold sammen

Landstræner Gudmundur Gudmundsson kan ånde lettet op. En af landsholdets rutinerede kræfter, Kasper Søndergaard, har heldigvis ikke brækket fingeren.

Onsdag slog håndboldspilleren Kasper Søndergaard tommelfingeren, da han midt i en skudafvikling hamrede hånden ind i en af sine medspillere. En røntgen-undersøgelse torsdag viser dog, at der ikke er tale om et brud, skriver Skjern Håndbold, hvor Kasper Søndergaard til dagligt spiller.

»Bekræftet: Ingen brud på Søndergaards finger viser røntgen. Hævet og øm. Skal formentlig i skinne,« skriver klubben via sin Twitter-profil.

Dermed ser det ud til, at den 33-årige back stadig vil være at finde i VM-truppen, når slutrunden skydes i gang fredag den 15. januar. Danmark spiller første kamp den 16. januar mod Argentina.

Landsholdet er inden slutrunden ramt af skader. Tidligere på ugen måtte playmaker Morten Olsen vinke farvel til VM på grund af en brækket næse og en anden af holdets rutinerede spillere, Bo Spellerberg, døjer med en fodskade, der potentielt kan holde ham ude.