Landsholdskaptajn skfiter til rumænsk topklub

Line Jørgensen skifter til CSM Bucuresti til sommer.
Læs mere
Fold sammen

FCM Håndbold-profilen og kvindelandsholdets kaptajn, Line Jørgensen, skifter efter fire sæsoner i det midtjyske til den rumænske topklub CSM Bucuresti.

Line Jørgensen har haft en succesfuld tid i FCM Håndbold, hvor hun har været med til at vinde to mesterskaber, to pokaltitler, et EHF-mesterskab og en Champions League Final 4-plads. Men nu venter der et nyt kapitel, når højre backen til sommer drager mod Rumænien.

»Vi er Line stor tak skyldig for alt det hun har bidraget med her. Samtidig er vi stolte over at have bidraget til udviklingen af en spiller, der har udviklet sig til en af de bærende kræfter på det danske landshold,« siger sportschef Hans Peter Riis til FCM Håndbolds hjemmeside og understreger:

»Vi siger ikke farvel men på forhåbentlig gensyn til Line og ønsker hende al mulig held og lykke, men først til sommer. Først står vi overfor et spændende forår med Line som en af de bærende kræfter.«

Line Jørgensen har kontraktudløb til sommer, hvorfor hun skifter til CSM Bucuresti kvit og frit. Hun har skrevet under på en to-årig kontrakt. Den rumænske topklub har i øvrigt den tidligere Viborg HK-træner Mette Klit til at svinge dirigentstokken fra sidelinjen.