Landsholdsbobler skifter til Serie A-klub

Anders 'AC' Christiansen skifter med øjeblikkelig virkning til italienske Chievo.
Læs mere
Fold sammen

Den italienske Serie A-klub Chievo har været mere end almindeligt interesseret i FC Nordsjællands Anders 'AC' Christiansen, og nu er den interesse udmundet i en handel med den danske landsholdsspiller.

Allerede onsdag kunne BT fortælle, at interessen for Anders Christiansen har været særdeles varm igennem noget tid, og nu udmynter det sig så i en officiel handel.

'AC' skifter til Chievo med øjeblikkelig virkning, og ifølge BTs oplysninger har han underskrevet en fire-årig kontrakt, og Chievo betaler 1,2 millioner euro (ca. ni millioner kroner, red.) for midtbanespilleren. Et beløb, der kan løbe op i 17 millioner kroner alt afhængig af, hvordan han præsterer.

'AC' selv ser frem til at spille fodbold under de sydlige himmelstrøg.

»Jeg har altid haft en ambition om at prøve mig af i en af de store ligaer og spille nogle af de store kampe, og nu er muligheden kommet og det er jeg selvfølgelig super stolt over. Jeg glæder mig til at kunne teste mig af på det niveau og på den måde blive en klogere og bedre fodboldspiller. Jeg ved, at der vil være en indkøringsfase, når man kommer til et nyt land, hvor man skal lære sproget, ligaen, holdkammeraterne og taktikken, så jeg er helt indstillet på, at det vil tage tid at blive fuldt integreret,« siger Anders Christiansen til FC Nordsjælands hjemmeside.

»Der skal lyde en stor tak til FCN for i første omgang at give mig chancen i klubben og nu at sende mig videre. Klubben har været super professionel, og træningsmiljøet har været fremragende, og det har været med til at udvikle mig til en langt bedre spiller. Trænere og holdkammerater er jeg taknemmelig for at gøre mig bedre hver dag på træningsbanen og i kampene, og så siger jeg også tak til fansene som altid har bakket mig op,« siger han.

Anders ’AC<saxo:ch value="226 128 153"/> Christiansen nåede at spille 83 kampe og score 7 mål for FC Nordsjælland, hvor 16 af disse kampe har været i pokalen og Europa. Derudover står midtbanespilleren noteret for 23 ungdomslandskampe, 1 ligalandsholdskamp og 1 A-landskamp.