Landsholdsaktuelle Helveg bænket i OB-kamp

Landstræner Morten Olsen har luftet muligheden for et comeback til Thomas Helveg på landsholdet. På klubholdet, OB, må han derimod tage plads på bænken.

På tale til landsholdet, men ikke med på det OB-hold, som søndag spillede 0-0 i topkampen mod Randers. Veteranen Thomas Helveg måtte se hele kampen fra bænken, mens Jonas Troest fik fuld spilletid på højre backen for fynboerne.

- Thomas blev taget ud i seneste kamp med en skade, og han har været en del skadet. Så indimellem har han godt af at spare på kræfterne, sagde OB-træner Lars Olsen om den beslutning.

Helveg selv mente dog ikke, at han havde brug for nogen pause, da han efter kampen trissede ned i omklædningsrummet uden et eneste minuts spilletid.

- Jeg er helt klar til at spille. Ellers sad jeg jo heller ikke på bænken. Men du kan spørge mig om kampen - alt det andet må du snakke med Lars (Olsen, red.) om, sagde han.

Helveg har 104 landskampe på kontoen, men det tal kan blive øget, hvis han er med i den trup mod Irland, som landstræner Morten Olsen udtager på tirsdag.