Landis tvivler på sæsonen

Floyd Landis tror ikke, han når at blive renset for dopingbeskyldninger i 2007 og når derfor heller ikke at komme på cyklen i denne sæson.

Sidste års vinder af Tour de France dopingmistænkte Floyd Landis tvivler på, at han overhovedet kommer til at køre cykelløb i denne sæson.

Amerikaneren og hans advokater er ved at blive godt frustrerede over diverse forhindringer, som bliver ved at udsætte en høring i det amerikanske antidopingagentur, USADA. Der er endnu ikke sat en dato for en høring, og det ventes derfor ikke at ske før i maj eller juni. Derfor er det også udelukket, at han får mulighed for at forsvare Tour de France i juli. Og uanset hvad den amerikanske afgørelse munder ud i, så ender sagen formentlig i den internationale sportsdomstol, CAS.

- Jeg har mere eller mindre afskrevet denne sæson. Lige nu vælger jeg at tro på en fair høring, så må det tage den tid, det skal, siger Floyd Landis i et interview med den amerikanske tv-station ESPN.

Floyd Landis blev testet positiv for testosteron efter 17. etape af touren. Landis har dog benægtet at have taget nogle stoffer.

/ritzau/