Landin frygter sæsonafbrydelse efter nyt coronatilfælde

THW Kiel er igen ramt af coronavirus og skal finde plads til yderligere to udsatte kampe i et stramt program.

THW Kiel har været ramt af flere coronatilfælde i denne sæson, men vandt alligevel Champions League-finalen kort før nytår. Thilo Schmuelgen/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Håndboldmålmanden Niklas Landin er sammen med holdkammeraterne i THW Kiel sendt i coronakarantæne for anden gang i denne sæson.

Det er en konsekvens af, at en endnu spiller i bundesligaklubben i lørdags blev konstateret smittet med coronavirus.

Samtidig blev søndagens bundesligakamp mod Leipzig udsat på ubestemt tid, og Kiel kommer heller ikke som planlagt til at møde HC Motor i Ukraine i Champions League på onsdag.

Dermed skal der findes plads til yderligere to kampe i et i forvejen voldsomt presset forårsprogram. Og det vækker bekymring hos den danske stjernemålmand.

»Hvordan vi klarer resten af sæsonen, er det store spørgsmål. Det bliver mere og mere presset med vores program.«

»Jeg håber, at vi ikke igen må afbryde sæsonen. Det kan i værste fald blive et tema,« siger Niklas Landin til tv-stationen NDR.

Også før jul måtte Kiel-spillerne isoleres, efter at en række spillere afleverede positive prøver – deriblandt Niklas Landins bror, Magnus.

Dengang blev to af klubbens ligakampe udskudt og er fortsat ikke blevet afviklet. Det samme blev et Champions League-opgør mod Aalborg, som nu er blevet programsat til 16. februar.

I ligaforeningen frygter man, at det bliver umuligt at gennemføre sæsonen efter planen.

»Der er en risiko for, at vi ikke kan færdigspille sæsonen med 38 kampe til hvert hold,« siger foreningens direktør, Frank Bohmann ifølge NDR.

I alt 22 bundesligakampe er foreløbig blevet udskudt i løbet af denne sæson. Værst ramt er Melsungen, der kun har afviklet 10 af 16 planlagte kampe.

/ritzau/