Landin forsikrer: Jeg er helt klar mod Slovenien

Niklas Landin kunne ånde lettet op efter undersøgelsen af hans ømme lyske. Han spiller igen fredag.

Niklas Landin under pressemødet på spillernes hotel torsdag den 18 januar. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Der er tilsyneladende ingen grund til bekymring for målmand Niklas Landins bentøj, selv om han måtte udgå med en mindre lyskeskade i kampen mod Spanien ved håndbold-EM onsdag aften.

Den danske førstekeeper forsikrer, at han kan spille i mellemrunden, og af samme årsag ser landstræner Nikolaj Jacobsen ingen grund til at kalde målmandsreserven Kevin Møller til Kroatien som gardering.

»Det er heldigvis ikke noget slemt, det var et overstræk, og nu er den bare øm. Der er ikke nogen blødning eller hævelse at se, og det er positivt.«

»Hvis jeg melder mig klar, er det fordi, jeg er 100 procent klar, og det er det, jeg regner med,« siger Niklas Landin om fredagens kamp mod Slovenien.

Den bedste medicin mod den ømme muskel er ro, men den luksus er der ikke ved EM, hvor der er kampe hver anden dag.

»Bestemt ikke. Det havde været bedre, hvis vi havde vundet gruppen, så vi havde haft flere fridage. Men jeg skal nok være klar til i morgen (fredag, red.),« siger Niklas Landin.

Den hal, som danskerne har trænet i under EM i Kroatien, ligger klos op ad den slovenske grænse, og Landin regner med, at Danmark kommer på udebane.

»På min telefon bliver jeg nogle gange budt »velkommen i Slovenien«. Så tæt er vi på grænsen. Det bliver spændende med 3-4000 slovenske tilskuere, hvor der rigtig kommer kog på,« siger Niklas Landin.

Opgøret mod slovenerne begynder 20.30 fredag aften.

/ritzau/