Lampard hilser Capello velkommen

Den engelske midtbanespiller Frank Lampard hilser den italienske træner Fabio Capello velkommen i det engelske trænersæde.

Skulle den italienske træner Fabio Capello overtage roret for det engelske landshold, vil den engelske landsholdsspiller Frank Lampard bakke om valget af den tidligere AC Milan og Real Madrid træner.

- Fabio Capello har vist, at hvad han kan gøre ved at vinde på alle niveauer i fodboldens verden, og ville være et rigtigt godt valg. Jeg ved ærligt talt ikke, hvem der bliver træner, men Capello er uden tvivl den slags personlighed, som vil være god for England, siger Frank Lampard.

Fabio Capello er i øjeblikket et af de hotteste engelske træneremner, efter den tidligere Chelsea-coach Jose Mourinho valgte at takke nej til tilbuddet om posten.

Det engelske fodboldforbund, FA, ligger i øjeblikket i forhandlinger om jobbet som engelsk landstræner, der er ledigt efter Steve McClaren blev fyret for tre uger siden efter Englands 2-3 nederlag til Kroation og en misset EM-kvalifikation.

/ritzau/