Krøldrup skuffet over Olsen

Fiorentina-forsvareren Per Krøldrup havde håbet på at være med i landsholdsvarmen igen efter en god sæsonstart med Fiorentina.

Det er ved at være otte måneder siden, at Per Krøldrup sidst har spillet landskampfodbold. Og indtil videre ser det ud til, at forsvarsspillerens fravær fra landsholdet kan blive endnu længere.

Krøldrup figurerede i hvert fald ikke på landstræner Morten Olsens liste over de 19 spillere, der allerede er sikre på at være med i truppen til kampene mod Spanien og Letland. Det er den 28-årige nordjyde en smule skuffet over.

- Jeg havde jo nok regnet med at komme med, siger Krøldrup til dagbladet B.T. oven på en god stime, hvor han har spillet tre kampe fra start i Fiorentinas midterforsvar og efter, at Daniel Agger definitivt er ude af spil på grund af en brækket knogle i foden.

Men der er håb endnu for den tidligere Udinese- og Everton-spiller, for der er stadig frie pladser. Olsen udtager fire spillere mere til sin 23-mands-trup efter midtugens Europa Cup-kampe, og gør forsvarsspilleren en god figur i UEFA Cup-returkampen mod Groningen, er han måske blandt dem.

/ritzau/