Kritik af Capello-valg

Portsmouth-manager Harry Redknapp kritiserer valget af Fabio Capello som Englands landstræner. En englænder havde været et bedre valg, mener Redknapp.

Knap 68 millioner kroner årligt i løn de næste fire et halvt år. Det var prisen, det engelske fodboldforbund, FA, skulle punge ud med for at få Fabio Capello som ny engelske landstræner.

Men den pris er for høj, mener Portsmouth-manager, Harry Redknapp. Efter Redknapps vurdering kunne forbundet sagtens have fundet en engelsk træner, der ikke krævede samme høje hyre som den italienske succestræner, men som ville få det samme ud af landsholdet.

- Har vi brug for en supertræner for at træne England? Har Steven Gerrard brug for træning? Selvfølgelig ikke. Har Ashley Cole, John Terry, Rio Ferdinand, Micah Richards, Frank Lampard og Wayne Rooney brug for det? Man får spillerne tre dage før en kamp, så hvad skal man lære dem? Det handler ikke om at træne. Det handler om at være manager, vælge spillere, få dem organiseret og om at give dem selvtillid. Jeg er ikke utilfreds med Capellos ansættelse, men en manager for England burde have været en englænder, siger Redknapp.

/ritzau/