Kollegerne: Anja får lang snor

Flere trænerkolleger mener, at dommerne i Toms Ligaen tillader Anja Andersen at opføre sig værre, end de selv ville få lov til.

Slagelse-træner Anja Andersen havde ikke megen forståelse for, at hun i lørdags blev tildelt det røde kort efter gentagne brokkerier over for dommerne i Toms Liga-kampen mod FC København.

Men spørger man, som Ekstra Bladet, hendes kolleger, om Anja Andersen bliver forfulgt af dommerne, er svaret det modsatte. De fleste mener nemlig, at Slagelse-træneren i langt højere grad end de selv får lov til at te sig på sidelinjen, som hun vil.

- Hvis vi andre brugte blot 50 procent af Anjas ordforråd i forhold til dommerne, behøvede vi slet ikke at klæde om til kamp. Så sad vi i karantæne hele tiden, siger GOG-træner Kenneth Sahlholdt, der bakkes op af blandt andre Lars Frederiksen fra KIF Vejen og Tomas Ryde fra Viborg.

Sidstnævnte mener i øvrigt, at Anja Andersens opførsel er et udslag af Slagelses skuffende resultater i sæsonen indtil videre. Holdet, der gik igennem sidste ligasæson uden at sætte point til, har kun vundet to af sine fem kampe i efteråret.

/ritzau/