Kollapset Vendsyssel-spiller er ved bevidsthed

Wessam Abou Ali bliver undersøgt på hospitalet, men har det godt efter omstændighederne, meddeler Vendsyssel.

Wessam Abou Ali kom til Vendsyssel i sommer. Forinden spillede han i Silkeborg, hvor dette billede stammer fra. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fodboldspilleren Wessam Abou Ali er ved bevidsthed og har det efter omstændighederne godt efter sit kollaps på banen i kampen mellem Vendsyssel FF og Lyngby lørdag eftermiddag.

På klubbens Facebook-side skriver Vendsyssel, at læge Jeppe Nygaard har »aflagt rapport« til begge hold efter at have været med Abou Ali i ambulancen.

»Han faldt om med krampeanfald. Vi holdt øje med vejrtrækningen og puls, som var til stede under hele forløbet. Efter en otte minutters tid kom ambulancen.«

»I ambulancen kom han til sig selv og på sygehuset var han ved fuld bevidsthed og kunne selv gå fra båren til sengen. Nu undersøger de ham, og han er stabil og har det til trods for omstændighederne godt,« lyder det.

Der var spillet en time af kampen i den næstbedste række, da Wessam Abou Ali pludselig lå på græsset nær midterlinjen.

Både læger og hjertestarter blev tilkaldt, mens med- og modspillere dannede en ring om den kollapsede spiller.

Da ambulancen var kørt afsted med den 22-årige angriber, valgte kampens dommer at afblæse kampen. Det er endnu ikke besluttet, hvornår den skal færdigspilles.

/ritzau/