Køhlerts tiltræden ændrer intet for Ankergren

Brøndbymålmand Casper Ankergren håber stadig, at klubben slipper ham, inden transfervinduet lukker med udgangen af januar. Klubbens sportschef vil intet sige.

Casper Ankergren har i denne uge sammen med de andre Brøndby-spillere taget fat på forårstræningen på SAS Liga-klubbens anlæg, men målmanden løber af pligt end af lyst under den nye cheftræner Tom Køhlert.

123 førsteholdskampe har Ankergren spillet for Brøndby, men udsigten til ret mange flere blev med ét forvandlet fra god til elendig, da klubben i slutningen af november hentede Stephan Andersen og udråbte ham til førstevalg. Siden har Ankergren ønsket at komme væk. Det lugtede af et skifte til FC Midtjylland, men det gik i vasken.

- Der er ikke noget, der har ændret sig for mig, selv om Tom er kommet til. Jeg håber stadig på at komme væk, men Tom kender min situation, og nu ser jeg frem til en personlig samtale med ham, siger Ankergren.

Brøndby har efter købet af Stephan Andersen fire målmænd i truppen. Ankergren er andetvalg foran Morten Cramer og unge Michael Tørnes.