Køhlert klar med pisken

Brøndby-træner Tom Køhlert varsler hårdere disciplin og overvejer at skære førsteholdstruppen ned til 16 spillere.

Det er slut med at være venlig og forsonende for Brøndby-træner Tom Køhlert. Egentlig vil han helst være sådan, men klubbens nedtur og øjeblikkelige krise har bevist overfor chefen, at det nu er tid til at svinge pisken, hvilket han redegør for i flere medier.

- Der vil ske nogle ændringer. Konsekvensen af denne situation kan blive, at jeg klipper truppen ned til 16 spillere. Resten kan så træne med U/20-holdet. Det er den sidste mulighed vi har, siger Køhlert til 24timer.

Senest tabte den ambitiøse klub 0-1 hjemme til AGF, hvorefter angriber Morten Duncan Rasmussen gik i byen. Den dumhed koster angriberen to spilledages karantæne, og lignende dumheder i fremtiden får store konsekvenser.

- Vi skal træne meget mere, og vi skal have en meget bedre disciplin. Hvis ikke det bliver efterlevet, får det konsekvenser. Eventuelle forkerte handlinger, det måtte blive begået, får en konsekvens. Og det skal være hver eneste gang uden hensyntagen til, hvem det er, og om det kan svække holdet, siger Tom Køhlert til Ekstra Bladet./ritzau/