Køhlert kæmper videre

Brøndby-træner Tom Køhlert øjnede igen positive tendenser undervejs i en sand sportslig deroute og trækker sig ikke.

Trods nederlaget var Brøndby-træner Tom Køhlert egentlig godt tilfreds med spillet i Horsens. Foto: Claus Fisker Fold sammen
Læs mere

Hvordan kommer Brøndby IF ud af krisen? Skal der rulle hoveder? Og i givet fald hvilke? Tvivlsspørgsmålene er sgu mange og lyser op i blå-gult skær.

Træner Tom Køhlert går nu ingen vegne frivilligt. Han vil stadig kæmpe med Brøndby-hjertet for at vende skuden. Det bekendtgjorde Køhlert i hvert fald i Onside i aftes.

I samme kontekst er Tom Køhlert mere end glad for, at Brøndby-direktør Per Bjerregaard bakker oprigtigt op.

»Det betyder meget med chefens opbakning. Vi gør alt, hvad vi kan. Og jeg kan ikke bebrejde spillerne noget som helst. Da vi kom på 2-2, troede jeg på et godt resultat, men det blev skæbnesvangert, at Mark Howard måtte udgå,« sagde Køhlert efter AC Horsens-kampen, der resulterede i et 2-4-nederlag.

Brøndby-spillerne udstrålede langtfra stor selvtillid efter sidste fløjt slet ikke Thomas Rasmussen, der blev interviewet af Viasat.

»Hvordan har man det? Hmm, ad helvede til,« kommenterede han blandt andet.

»Vi spillede egentlig meget godt i perioder, men vi sover også i et par situationer. Vi bliver straffet. Horsens står godt på banen, og vi er ikke skarpe nok,« sagde Thomas Rasmussen med fokus på det sportslige.

Hvad angår Brøndby IFs generelle krise, der er stor, meget stor, pegede Thomas Rasmussen ikke fingre af nogen.

»Vi må bare klø på. Der er ingen grund til at hænge med hovedet. Og ingen skal smides ud,« sagde Thomas Rasmussen.