Køhlert er parat til at gå

Brøndbys krise er så dyb, at træner Tom Køhlert i dagbladet B.T. hentyder, at han ikke er bange for at smide tøjlerne og stopper som træner.

Selvom han endnu ikke har været skydeskive for den største del af den kritik, der er hamret indover Brøndbys kriseramte SAS Liga-mandskab, så har cheftræner Tom Køhlert gjort sig klart, at der kan komme en dag, hvor han ikke længere vil være med.

- Jeg vil aldrig være typen, der ville klæbe til taburetten, siger Tom Køhlert til B.T. torsdag.

Dermed er der kommet en ny dimension hos klubmanden, der ellers tidligere har gjort det klart, at der i Brøndby-ånden ikke er plads til at stikke halen mellem benene.

Men sker den frivillige exit, så vil den netop være frivillig og helt uden nogle former for scener eller dramatiske optrin.

- Hvis jeg gik, ville der ingen dramatik være i det, som der måske ville være det med hollændere... eller englændere, siger Køhlert med henvisning til den hollandske træner Rene Meulensteens exit sidste vinter.

Lige præcis hvad, der skal til, før Køhlert vælger at slippe tøjlerne på træningsbanerne på Vestegnen vil han dog ikke præcisere.

- Efter 30 år i branchen tror jeg godt, jeg kan mærke, hvornår den dag er der.

/ritzau/