Klopp vil se trodsreaktion på Old Trafford

Manchester United byder Liverpool indenfor til engelsk derby, og Jürgen Klopp vil se forbedring i forhold til nederlaget onsdag mod Southampton i Liga Cuppen.

Jürgen Klopp var slet ikke tilfreds med, hvad han så fra sine spillere i tirsdagens nederlag i Liga Cuppen. Det skal revancheres på Old Trafford. Scanpix/Paul Ellis Fold sammen
Læs mere

Manchester. Ganske vist rejser Liverpool til Old Trafford med en føring på fem point i forhold til Manchester United i Premier League, men det er alligevel Merseyside-klubben, som er under pres.

Efter en ellers glimrende sæson har Liverpool spillet skidt i de tre seneste kampe, hvor det er blevet til uafgjort mod Sunderland og Plymouth samt senest et nederlag til Southampton.

Samtidig har United fået rettet op på en skrantende skude. José Mourinhos tropper har ikke tabt i 15 kampe i træk på tværs af alle turneringer - og de seneste ni kampe er alle vundet.

Liverpool ramte slet ikke niveauet tirsdag aften mod Southampton i den første af to semifinaleopgør i Liga Cuppen.

Jürgen Klopps hold producerede stort set ikke noget offensivt og var heldige at slippe fra havnebyen med 0-1.

Og den tyske manager kræver en helt anden indsats fra sine spillere søndag.

- Vi skal vise en reaktion mod Southampton (i returkampen, red.), men det vil være bedre at vise en reaktion i weekenden, for vi har brug for en bedre præstation på Old Trafford, siger Klopp ifølge AFP.

Han er dog ikke alene om at ville se en forbedring søndag.

Mourinho var heller ikke tilfreds med præstationen fra United trods sejren på 2-0 over Hull tirsdag aften i Liga Cuppen.

- Vi skal gøre det bedre, end vi gjorde i første halvleg. Jeg skal gøre det bedre, og fansene skal også gøre det bedre, lyder opfordringen fra den portugisiske manager ifølge Reuters.

En af de spillere, som manglede tirsdag, var Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren var blevet syg, men han ventes tilbage til opgøret mod Liverpool.

Ibrahimovic har været i god form på det seneste, og han mener, at hele holdet generelt har fundet vejen mod ny storhed.

- Jeg sagde "langsomt, langsomt" fra begyndelsen. Vi ville blive bedre, og det hele var tæt på at klikke.

- Vi havde brug for at klikke som hold. Nu kan man se vores identitet som hold, siger Ibrahimovic til klubbens hjemmeside.

Kampen mellem Manchester United og Liverpool spilles søndag klokken 17.

/ritzau/