Klopp vil give debut til teenager i CL-brag mod Barcelona

Liverpools 19-årige angriber Rhian Brewster kan få debut, når holdet tirsdag spiller returkamp mod Barcelona.

Rhian Brewster spiller på det engelske ungdomslandshold og modtog den gyldne støvle ved U17-VM i 2017, hvor han scorede otte mål. Dibyangshu Sarkar/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

De fleste teenagere drømmer nok om at spille for et stort fodboldhold, men de færreste tør nok at drømme om at få debut for det hold i en Champions League-semifinale mod FC Barcelona.

Men den drøm ser nu ud til at gå i opfyldelse for Liverpools 19-årige angriber Rhian Brewster.

Liverpool må nemlig undvære både Mohamed Salah og Roberto Firmino i returopgøret tirsdag aften, da begge angriberne har pådraget sig skader, og det baner vejen for debut til Brewster.

- Han er klar. Der er en stor chance (for, at han kommer til at spille, red.). Det er næsten sikkert, det er garanteret, siger Liverpool-manager Jürgen Klopp ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rhian Brewster spiller på det engelske ungdomslandshold og modtog den gyldne støvle ved U17-VM i 2017, hvor han scorede otte mål.

Han underskrev sin første professionelle kontrakt med Liverpool sidste år.

En ankelskade har dog holdt han ude i størstedelen af den igangværende sæson, men han er nu tilbage og har spillet de seneste to kampe for Liverpools U23-hold, hvor det er blevet til et mål og en assist.

- Rhian har været i en fremragende form i de seneste tre-fire uger.

- Det er bare godt, og nu er det virkelig dejligt, at vi i en svær situation kan give ham den plads på holdet og bruge ham som angriber, siger Klopp ifølge Reuters.

Liverpool får i den grad brug for nogle mål i returopgøret mod Barcelona, der på hjemmebane vandt 3-0 i den første semifinalekamp.

Champions League-kampen på Anfield fløjtes i gang klokken 21 tirsdag aften.

/ritzau/