Klopp langer ud efter passivt forsvar efter nederlag

Liverpool-manageren havde svært ved at skjule sin skuffelse efter nederlaget til bundholdet Swansea.

Liverpools mesterskabsdrømme led et stort knæk, da holdet overraskende tabte til bundholdet Swansea på Anfield. Arkivfoto. Scanpix/Anthony Devlin Fold sammen
Læs mere

Liverpool. Liverpools manager, Jürgen Klopp, havde svært ved at skjule sin skuffelse, efter at hans mandskab lørdag eftermiddag led et skuffende nederlag til Swansea.

2-3-nederlaget er et hårdt slag i Liverpools drømme om at vinde mesterskabet i Premier League.

Efter kampen får især Liverpools bageste kæde kritik af tyskeren.

- Vi viste igen, at når det fungerer, så er vi et stærkt hold, og vi kan virkelig skabe chancer og score mål, siger Klopp efter kampen.

- Men forsvarsspillet ved alle tre mål var ikke godt nok. Det er en meget vigtig del af spillet, og det var meget skuffende i dag, tilføjer den utilfredse manager.

Klopp var især utilfreds med forsvarets markering under Swanseas åbningsmål. Her kunne den 193 centimeter høje Fernando Llorente ubesværet score til 1-0.

- Vi tabte den første udfordring efter et hjørnespark, og jeg kan ikke se, hvordan Llorente kan være komplet fri i det lille felt og score målet. Han er ret svær at overse, raser Klopp.

Det lykkedes ellers Liverpool at kæmpe sig tilbage i en kamp, hvor holdet var bagud 0-2. For med to flotte mål fik Liverpools brasilianske angriber Roberto Firmino troen tilbage i holdets jagt på en sejr.

Men i forsøget på at få alle tre point på Anfield glemte Liverpool-tropperne at passe de defensive pligter, og det åbnede for Swanseas sejrsmål, mener Klopp.

- Vi spadserede tilbage. Vi scorede, og vi kunne ikke skifte til at spille defensivt. Det var det største problem i den situation, siger Jürgen Klopp.

/ritzau/