Klopp er godt og grundigt træt af sit vaklende forsvar

Liverpool er ude af den engelske Liga Cup efter nederlag til Leicester. Jürgen Klopp kritiserer sit forsvar.

Arkivfoto. Liverpool er ude af den engelske Liga Cup efter nederlag til Leicester. Jürgen Klopp kritiserer sit forsvar. Fold sammen
Læs mere
Foto: PETER POWELL

Liverpool gik endnu engang fra banen efter et opgør, hvor holdet havde haft bolden mest, men alligevel måtte se langt efter videre avancement i Liga Cuppen.

Og holdets tyske træner, Jürgen Klopp, er langt fra tilfreds med den måde, som Liverpool igen forsvarede sig på.

»Leicester formåede på en eller anden måde at holde sig inde i kampen, fordi vi ikke var kyniske nok. Det kan være ok, men så skal du være koncentreret og forhindre dem i at score. Og de scorede for let,« siger han.

Igen var det dødbolde og manglende clearinger, der gjorde ondt på de rødblusede.

»Det er andenbolden efter et hjørne, tror jeg, og efter et indkast. Jeg er træt af disse mål for at være helt ærlig, du kan ikke spille fodbold sådan. Jeg kan sige det én gang, eller tusind gange, det er ikke rart at indkassere disse mål,« siger Klopp.

Liverpool havde bolden i 70 procent af opgøret og havde 21 afslutninger mod Leicesters otte. Alligevel vandt Leicester 2-0 efter 0-0 ved pausen.

»Det betyder ikke noget for nogen, hvem der spillede bedst i første halvleg. Folk vil vide, hvem der er videre til næste runde, og der er gode grunde til, at det ikke er os,« siger Klopp.

De to hold mødes igen Lørdag på King Power Stadium i Leicester.

Her ventes begge hold at have en del udskiftninger i startopstillingen i forhold til opgøret tirsdag aften, hvor begge hold bar præg af, at der var tale om et opgør i Liga Cuppen.

/ritzau/Reuters