Klopp efterlyser flere trofæer før finale mod Chelsea

Liverpools sæson har været succesfuld, men der skal flere trofæer til at gøre den perfekt, mener Jürgen Klopp.

Med få uger tilbage af sæsonen har Liverpool og Jürgen Klopp stadig mulighed for at nå op på fire titler. Lørdag venter Chelsea i FA Cup-finalen. Craig Brough/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Liverpool har stadig mulighed for at vinde hele fire trofæer i denne sæson, men endnu er kun ét af dem kommet i pokalskabet.

Lørdag kan Liverpool snuppe nummer to, når Chelsea venter i FA Cup-finalen på Wembley, og klubbens manager, Jürgen Klopp, understreger, at holdet skal vinde mere, inden han rigtigt bliver glad.

- Vi kan vist alle blive enige om, at det har været en meget succesfuld sæson. Men hvis ikke vi vinder noget, bliver det ikke den sæson, som vi ønsker, siger Klopp ifølge AFP.

- Vi har vundet Carabao Cup, men vi er Liverpool. Vi er en klub i verdensklasse med et hold i verdensklasse, så det er svært at definere en sæson som helt perfekt, hvis man kun vinder Carabao Cup.

- Det er godt at være her, men kronen på værket mangler stadig, og den arbejder vi på, siger tyskeren.

Liverpool, der ikke har vundet FA Cuppen i 16 år, kæmper en tæt kamp med Manchester City om det engelske mesterskab og om to uger venter Real Madrid i Champions League-finalen.

Lørdagens FA Cup-finale er Chelseas sidste chance for et trofæ i denne sæson, og klubbens cheftræner, Thomas Tuchel, krydser til det sidste fingre for den kroatiske midtbaneprofil Mateo Kovacic, som udgik skadet i 3-0-sejren over Leeds onsdag.

- Han var rigtig god mod Leeds, og generelt er han trådt i karakter. Hans kvalitet, personlighed, driblinger og måden at drive bolden frem på er fremragende.

- Vi håber, at han måske når at blive klar, siger Tuchel.

Chelsea og Liverpool dyster lørdag fra klokken 17.45 dansk tid.

/ritzau/