Klavs Bruun vil forblive landstræner trods ny skuffelse

Med mere end to år tilbage af sin kontrakt gør Klavs Bruun Jørgensen sig ingen tanker om at stoppe på posten.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aarhus: Der bliver ingen OL-deltagelse for de danske håndboldkvinder efter 22-26-nederlaget til Montenegro lørdag aften.

Nederlaget var Danmarks femte i træk, og selv om landstræner Klavs Bruun Jørgensen erkender, at der ikke er sket de håbede fremskridt under hans ledelse, gør han sig ingen tanker om at kvitte posten som landsholdschef.

- Nej, nu har jeg en aftale med DHF, og den holder jeg fast ved, siger Klavs Bruun Jørgensen i minutterne efter OL-skuffelsen.

Landstræneren er ni måneder inde i sin tre år lange kontrakt med Dansk Håndbold Forbund, som blev indledt med en målsætning om VM-medalje på hjemmebane efterfulgt af OL-kvalifikation.

Ingen af de to mål er blevet opfyldt.

- Det lykkedes ikke. Nu må I spørge Ulrik (Wilbek, sportschef i DHF, red.) om det. Jeg er da ærgerlig. Jeg ville gerne have stået med minimum en fjerdeplads ved VM, og jeg ville også gerne have stået med en kvalifikation til OL.

- Men vi må også se på realiteterne, og det er, at vi mødte to rigtig gode hold, og vi havde ikke niveauet hverken fredag eller lørdag, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Ulrik Wilbek har varslet, at udviklingen nu vil blive evalueret i DHF, og Klavs Bruun Jørgensen bliver indkaldt til en samtale om de seneste to ugers landsholdssamling.

- Jeg tager min del af ansvaret. Jeg har skiftet ud på holdet, og vi spiller en anden type forsvar, end mange af spillerne er vant til. Det tager tid. Vi er ikke kommet så hurtigt frem, som vi gerne ville, det er helt sikkert, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Søndag står han igen i spidsen for holdet, der skal ud i en betydningsløs kamp mod Uruguay.

/ritzau/