Klavs Bruun lægger sig fladt ned efter Wilbek-kritik

Klavs Bruun Jørgensen er kommet i massiv modvind, efter Team Tvis Holstebro-træneren onsdag aften kaldte Skjern-spilleren Daniel Svensson for »bøsserøv« i kampen mellem de to vestjyske ærkerivaler.

Og dagen derpå lægger den kommende damelandstræner sig fladt ned og beklager sin udtalelse, der kom efter Daniel Svensson havde fået direkte rødt kort for en hård tackling mod Tvis-spilleren Peter Balling.

»Selvfølgelig skal jeg ikke sige sådan noget. Jeg er dybt ulykkelig over, at jeg får det sagt. Jeg vil ærgre mig, til den dag jeg dør, over at jeg ikke bare sagde 'din store idiot',« siger Klavs Bruun, før han giver sin version af oplevelsen.

»Jeg står og snakker med mine spillere, og så kan jeg se Daniel Svensson grine på vej ud af banen, efter han har fået rødt kort. Så råber jeg: 'Hvad fanden griner du af? Din bøsserøv'. Så jeg siger det som et skældsord. Men det er selvfølgelig slet ikke godt nok, og der er ingen undskyldning for det. Jeg kan kun beklage. Det kommer ikke til ske igen.«

»Jeg er jo ikke ked af, at jeg reagerer voldsomt, for den tackling var langt over stregen, men jeg er jo sindssygt ked af, at jeg taber kasketten på den måde og siger sådan noget,« fortsætter træneren.

Daniel Svensson siger i et interview til TV2 i går, at 'du må tage sig lidt sammen, det er ved at være pinligt, sådan som du opfører dig'. Hvad ligger der i det?

»Jeg ved ikke, hvad det refererer til. Jeg har ikke haft nogen lignende episode af den karakter med andre spillere.«

Der bliver råbt mange ting på en håndboldbane, men det er sjældent, at der er nogen, der går ud og fortæller om det efterfølgende. Kommer det bag på dig, at Daniel Svensson går ud og siger det her?

»Der kan være omstændigheder her, som er specielle, men det ændrer ikke på, at jeg er dybt, dybt ulykkelig over, at jeg fik sagt det. Jeg var ikke særlig stolt, jeg skulle fortælle mine børn på otte og fem her til morgen, at jeg havde sagt noget, som man slet, slet ikke skulle,« siger Klavs Bruun, der forklarer, at han talte kort med Daniel Svensson efter kampen onsdag aften.

»Jeg snakkede kort med ham bagefter. Egentlig mest for at høre, hvad han havde grinet af, men det fik jeg ikke noget konkret svar på,« siger Klavs Bruun Jørgensen.

Ulrik Wilbek, der bliver din chef til sommer, når du bliver damelandstræner, har været ude og tage skarp afstand fra dine udtalelser. Hvad er din reaktion på det?

»Det er 100 procent forståeligt. Hvis jeg var håndboldforbundet, så havde jeg gjort det samme. Jeg ringede også selv til klubben (Team Tvis Holstebro, red.) og sagde, at det ville være passende hvis de tog afstand fra det,« siger Klavs Bruun Jørgensen.