Klavs Bruun Jørgensen interesseret i landstræner-job

Klavs Bruun Jørgensen er interesseret i jobbet som kvindelandstræner. Fold sammen
Læs mere

Arbejdet med at finde afløseren for Jan Pytlick er i fuld gang i Dansk Håndbold Forbund, og som BT de seneste dage har beskrevet, ligner det mere og mere, at den nye kvindelandstræner bliver Klavs Bruun Jørgensen.

Sportschef i DHF, Ulrik Wilbek, har forklaret, at han håber at have en ny landstræner på plads inden afrejsen med herrerne til VM i Qatar, som begynder 15. januar, og det tyder på, at danskerne tirsdag har en ny landstræner. Og at navnet på den person er Klavs Bruun Jørgensen.

»Jeg vil ikke afvise det,« siger Klavs Bruun Jørgensen til TV2 på spørgsmålet om, hvorvidt jobbet kunne være noget for ham.

»Det er et landstrænerjob, så det er et skridt op ad stigen. Og så er der alt det omkring det at være landstræner: Hvis man får det ind under huden, så kan det være, der bliver mulighed for det andre steder også. Det er et spændende job, det er der ingen tvivl om,« tilføjer Klavs Bruun Jørgensen ved DRs tv-show Sport 2014.

Klavs Bruun Jørgensen har endnu et år tilbage af sin kontrakt med Team Tvis Holstebro, men klubben er i dialog med DHF om at en kompensation for at løsrive ham af aftalen.

Jan Pytlick blev fyret som landstræner 28. december, da det kun blev til en ottendeplads ved EM. Næste store opgave for kvindelandsholdet, og sandsynligvis Klavs Bruun Jørgensen, er VM i december på hjemmebane.