Kinesiske afbud øger Jonassens chancer

Kenneth Jonassen er useedet ved Denmark Open, men to kinesiske afbud gør ham på papiret favorit til en plads i semifinalen.

Badmintonspilleren Kenneth Jonassen stod som useedet til at få en hård kamp mod den kinesiske mur for at spille sig langt frem i Super Serie-turneringen Denmark Open. Turneringen har imidlertid modtaget afbud fra både den tredjeseedede kineser, Chen Yu, som Jonassen skulle have mødt i anden runde, og dennes landsmand, Chen Hong, der sidste år vandt turneringen, og som Jonassen kunne have mødt i kvartfinalen.

- Alt andet lige gavner det mig, men det er da ærgerligt for turneringen. Jeg går stadig og tygger på afbuddet fra Chen Yu, og nu kommer der også afbud fra Chen Hong. Så pludselig er jeg gået fra ikke at være favorit, til at have rigtig gode chancer for en plads i semifinalen. Og det kræver en anden mental indgangsvinkel til turneringen, end når man skal være favoritdræber, siger Kenneth Jonassen til Danmarks Badminton Forbunds hjemmeside. Sidste år nåede danskeren semifinalen.

/ritzau/