Kim Rasmussen skifter til makedonsk topklub

Succestræneren Kim Rasmussen blev nævnt som en af favoritterne til at overtage landstrænerjobbet fra Jan Pytlick, der blev afskediget efter Danmarks skuffende EM-slutrunde i Ungarn og Kroatien.

Men nu ligger det fast, at det danske kvindelandshold i håndbold ikke får glæde af Kim Rasmussens kompetencer, da han netop er blevet offentliggjort som den nye cheftræner i makedonske ZRK Vardar Skopje. Det er et af verdens bedste klubhold, som den danske træner nu skal stå i spidsen for, og så sent som i sidste sæson blev de nummer tre ved Final Four i Champions League.

Kim Rasmussen siger dermed farvel til jobbet som landstræner for Polens håndboldkvinder, hvor han ellers har nydt stor succes, blandt andet med en fjerdeplads ved VM i Serbien.

Det er den danske U17-landstræner Heine Eriksen, der er ansat som midlertidig frontfigur for det danske kvindelandshold, indtil sportschef Ulrik Wilbek har fundet en permanent afløser. De mest hotte navne i øjeblikket er Brasiliens landstræner Morten Soubak og FCM Håndbolds træner Helle Thomsen, der sideløbende står i spidsen for det svenske landshold.