Kim Christensen siger farvel til OB

Kun underskriften på kontrakten mangler, før Kim Christensen skifter OB-trøjen ud med en ny. Det bliver dog ikke et gensyn med hans tidligere klub, Lyngby.

Angriberen Kim Christensen kan meget vel have klappet af OB's medrejsende fans for sidste gang, da han søndag blev skiftet ud i 0-0 kampen mellem Randers og OB. Alt tyder nemlig på, at den store angriber skifter klub i den kommende uge.

- De personlige detaljer er forhandlet på plads, og klubberne er også enige. Jeg mangler sådan set bare at skrive under på kontrakten, sagde Kim Christensen efter søndagens kamp.

Selvom Kim Christensen har fået masser af spilletid i de seneste kampe for OB, viste sommerens indkøb, at fynboerne satser på andre spillere i front.

Kim Christensen vil ikke nærmere ind på, om det er en dansk eller udenlandsk klub, som formentlig kan invitere ham inden for i spillertruppen én af de kommende dage. Men han slår fast, at det ikke bliver hans tidligere klub Lyngby, som ellers tidligere har været nævnt som en mulig ny arbejdsgiver.