Kim C. forlader OB med vemod

Angriberen Kim Christensen spillede efter eget udsagn afskedskamp i OB-trøjen i går. Han ærgrer sig over ikke at få chancen på Fyn.

27-årige Kim Christensen klappede af OB-tilskuerne, da han i går blev udskiftet i det 78. minut i SAS Liga-kampen i Randers. På den måde sagde han tak for støtten, og de medrejsende odenseanere kvitterede ved at synge i kor.

For virkeligheden er den ifølge Kim Christensen selv at han fra enten i dag eller i morgen er komplet fortid i OB, hvortil han ankom til fra Brøndby i sommeren 2006.

»Jeg har ikke skrevet under på noget endnu, men det vil ske. På det seneste har jeg ikke bestilt andet end at snakke i telefon med interesserede klubber i de perioder hvor vi ikke har trænet,« sagde Kim Christensen efter 0-0-opgøret i Kronjylland.

Dermed slipper Kim Christensen meget tænkeligt for en lang UEFA Cup-tur til Hviderusland, om end angriberen gerne fortsatte karrieren i blå og hvide striber.

»Jeg vil meget gerne have succes i OB, men klubben har jo hentet to andre angribere. Dét er klubbens prioritering. Jeg kan bare konstatere, at vi er én for mange. Så kan jeg blive fast mand i en ny klub, er det at foretrække,« sagde Kim Christensen, der, når ret skal være ret, har vist målnæsen hele tre gange i indeværende sæson.

Kim Christensens cv prydes eller skæmmes, om man vil, af tidligere udlandsprofessionelle ophold i tyske Hamburger SV og hollandske Twente.