Kildentoft: Helt ubeskriveligt

FC Nordsjællands Henrik Kildentoft reddede et point mod sin tidligere klub, men i første halvleg var han bange for, at Brøndby ville løbe hans hold over ende.

Henrik Kildentoft var en meget glad mand, da han gjorde status efter FC Nordsjællands 2-2-kamp på Brøndby Stadion mod sin tidligere arbejdsgiver, Brøndby. Den 22-årige højre back scorede sit andet mål i SAS Liga-sammenhæng, da han få minutter før tid headede 2-2-udligningen ind i netmaskerne og dermed sendte sin nye klub til tops i tabellen.

- Det er helt ubeskriveligt at lave et mål på Brøndby Stadion. Når man ser på deres statistik på hjemmebane, så er det flot, at vi har moralen til at komme igen, sagde han.

FC Nordsjælland var i store problemer i første halvleg, hvor Brøndbys velsmurte offensiv skabte den ene store chance efter den anden. Og da gæsterne kom bagud 0-2, frygtede Henrik Kildentoft også det værste.

- Da frygtede jeg, at vi ville komme bagud med tre eller fire mål. Men i pausen holdt vi hovedet koldt. Jeg fulgte FCN meget sidste år og har set, hvordan de kom bagud nogle gange og så alligevel kom igen, sagde Henrik Kildentoft.

/ritzau/