KIF vinder sikkert over Sønderjyske

Kasper Irming og Cyril Viudes jubler over en scoring - her mod TTH 24. september. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

KIF Kolding København slog onsdag aften uden problemer Sønderjyske med 30-20 i Boxer Herreligaen og fik dermed rejst sig efter ydmygelsen mod Rhein Neckar Löwen i weekenden.

Lars Jørgensen og Torsten Laen var tilbage i midterforsvaret, og det gjorde det svært for Sønderjyske at få bolden det sidste stykke forbi Kasper Hvidt i målet - noget, som tyskerne havde anderledes succes med, da Rhein Neckar Löwen vandt med 12 mål i Champions League.

Sæsonen har ikke budt på den vante succes for KIF Kolding København, der har tabt to kampe ud af seks i den hjemlige liga, og som ovenikøbet var svækket yderligere, da Konstantin Igropulo onsdag blev opereret i sin blindtarm. Men mod sønderjyderne dirigerede Bo Spellerberg i angrebet fint, mens forsvaret lukkede af.

KIF Kolding København indledte opgøret bedst og kunne gå til pause med en føring på 15-10, og det blev kun udbygget i anden halvleg, hvor sønderjyderne aldrig var i nærheden af at begå den overraskelse, det trods alt ville være, hvis Sønderjyske fik point med hjem i holdbussen.

Med sejren har det danske mesterhold nu otte point for de første seks kampe - og går endda forbi onsdagens modstander i tabellen.