KIF vinder sikkert over Sønderjyske

Kasper Irming og Cyril Viudes jubler over en scoring - her mod TTH 24. september. Fold sammen
Læs mere

KIF Kolding København slog onsdag aften uden problemer Sønderjyske med 30-20 i Boxer Herreligaen og fik dermed rejst sig efter ydmygelsen mod Rhein Neckar Löwen i weekenden.

Lars Jørgensen og Torsten Laen var tilbage i midterforsvaret, og det gjorde det svært for Sønderjyske at få bolden det sidste stykke forbi Kasper Hvidt i målet - noget, som tyskerne havde anderledes succes med, da Rhein Neckar Löwen vandt med 12 mål i Champions League.

Sæsonen har ikke budt på den vante succes for KIF Kolding København, der har tabt to kampe ud af seks i den hjemlige liga, og som ovenikøbet var svækket yderligere, da Konstantin Igropulo onsdag blev opereret i sin blindtarm. Men mod sønderjyderne dirigerede Bo Spellerberg i angrebet fint, mens forsvaret lukkede af.

KIF Kolding København indledte opgøret bedst og kunne gå til pause med en føring på 15-10, og det blev kun udbygget i anden halvleg, hvor sønderjyderne aldrig var i nærheden af at begå den overraskelse, det trods alt ville være, hvis Sønderjyske fik point med hjem i holdbussen.

Med sejren har det danske mesterhold nu otte point for de første seks kampe - og går endda forbi onsdagens modstander i tabellen.