Khloe Kardshian chokeret over mandens to første ord efter koma

Khloe Kardashians første tanke var 'Åh, Gud'.

Ved siden af lå ægtemanden Lamar Odom.

Godt nok var de midt i langstrakt skilsmisse, men hun var alligevel den nærmeste pårørende, da den tidligere basketballspiller var faldet om med en overdosis - på et bordel.

Efter fire dage i koma åbnede han igen øjnene på et hospital, og da han så Khloe Kardashian udbrød Lama Odom:

»Hey, babe.«

I podcasten 'Divorce Sucks With Laura Wasser' fortæller Khloe Kardashian, hvordan hun blev ekstra bekymret, da hun hørte de to ord.

»Jeg tænkte, Hvilket år, tror han vi er i? Jeg kan huske, at jeg tænkte: 'Åh nej, hvad skal jeg gøre'. Jeg spekulerede på, om han overhovedet var klar over det',« fortæller Khloe Kardashian.

For på det tidspunkt, i oktober 2015, varr forholdet mellem de to langt fra rosenrødt.

»Vi var et-to år inde i skilsmisseforhandlingerne, og så skete det her. Skilsmisse-sagen lå i bogstaveligste forstand på dommerens bord,« siger Khloe Kardashian:

»Og så faldt han i søvn igen, fordi han stadig var i koma. 'Måske var det fordi, han så mig', tænkte jeg: 'Han blev måske rædselsslagen'.«

Lamar Odom har en ny selvbiografi på gaden, 'Darkness To Light', og det har banet vejen for flere opsigtsvækkende afsløringer om hans tumultariske liv.

Den tidligere NBA-spiller har blandt andet fortalt, hvordan han har haft sex med mere end 2.000 kvinder.

Og så har han også berettet, hvordan han ofte var så høj på euforiserende stoffer, at han måtte snyde ved dopingtest ved hjælp af en falsk penis.

Khloe Kardashian og Lamar Odom blev endeligt skilt i december 2016.