Kevin Magnussen smadrer sin racer ved Formel 1-træning

Kevin Magnussen kørte ind i barrieren ved Formel 1-træningen lørdag. Danskeren kom ikke fysisk til skade.

Kevin Magnussen er kørt galt ved dagens træning. Fold sammen
Læs mere

Montreal. Den danske racerkører Kevin Magnussen var uheldig lørdag ved den sidste træning i forbindelse med Canadas Formel 1-grandprix.

På banen Gilles-Villeneuve i Montreal kørte danskeren galt, da han kørte sin racer ind i en betonbarriere, da der var otte minutter tilbage af træningen.

Kevin Magnussen kom ikke til skade ved uheldet, men der skal arbejdes på højtryk for at gøre Magnussens Renault-racer klar til kvalifikationen, der køres senere lørdag.

- Jeg er okay, lød det fra Kevin Magnussen i radioen ifølge Ekstra Bladet.

Den tredje træningssession måtte afbrydes efter danskerens uheld, da banen skulle ryddes op, og Kevin Magnussens bil måtte løftes væk fra banen.

Det er uklart, om der var tale om en kørefejl fra Magnussen, men bilens bagende slog pludselig ud i en blød kurve, efter at det forinden havde regnet ned over banen i Montreal.

Træningen lørdag var den tredje træning efter fredagens to træninger, hvor Kevin Magnussen blev henholdsvis nummer 20 og nummer 16.

På danskerens racer blev både hjul og ophæng ødelagt, og der skal nu arbejdes på højtryk i Renault-lejren for at gøre bilen klar til kvalifikationen, der køres lørdag klokken 19.

Da træningen blev afblæst havde Kevin Magnussen kørt i 19. bedste tid, mens holdkammeraten Jolyon Palmer sluttede som nummer 16.

Ferraris Sebastian Vettel kørte i bedste tid foran Max Verstappen (Red Bull). Nico Rosberg og Lewis Hamilton fra Mercedes satte henholdsvis tredje- og femtebedste tid.

/ritzau/